вторник, 15 януари 2013 г.

Skyfall (2012)

Митко Павлов да пее Скайфол в 8:05 сутринта? Безценно! Без да искаш и да се усетиш, една идиотска усмивка вече е на лицето ти и се заливаш от смях...
А филмът е на харда от известно време и ми се стори напълно подходящо за кино вечер в понеделник. РъгнИ телевизора към лаптопа и взЕми тоя Скайфооол, уен ит... шшшт! Ще събудим комшиите!:)
Приятно, яко... И сигурно съм аз и още 20 човека на тези географски ширини, дето не са гледали филма. Те по всяка вероятност живеят отшелнически в някоя девствена планина и пасат КОЗЕ (събирателно понятие за кози & овце - powered by Митето, както може би се досещате). Всъщност, на село, в Панагюрище си имаме достатъчно и от планината, и от козете... А както спират водата, ми спре и интернетът, ще съм най-високо квалифицираният оператор на вълнести биологични единици евър. Мда!:) Скайфоооол... Уен ит... ШшШшшшшт!
Даниел Крейг е пич и ако дойде да ми сапунисва гърба, докато се къпя, няма да го върна... Толкова път е било до тука момчето (68-ми набор!), а сигурно и GPS-ът го е прекарал през Вакарел, уж за по-пряко... Ще е изморен от завоите... Веднага ще му предложим от радостите в СПА центъра. :)
Сега сериозно! Евала, бате! От къде го извади тоя релеф на 45, не знам! Ей така си представям, че остаряват мъжете. На плочки. А не на една голяма... плочка! Чували сме го ония мохабет - предимно от рибари, които потъркват с доволство шкембето си и обясняват нещо за големите пастърви под големи камъни... Ем... Мерси!
Мисля си, че щеше да е супер яко, ако ролята на компютърния гийк се изпълняваше от този симпатяга, ама... Все тая! Така или иначе си представях него през цялото време. Този луд британски акцент... Fire! [файър ексклъмейшън марк] ;P

2 коментара:

almaak каза...

чичо Крейг е пич, да, ама малко плоска историйката този път! следващият път по-добре, ако може.

а, при вида на тоз' него гийк, просто не можах да не си представям всеки път ролята му в Клауд Атлас. пффф!

Ylith каза...

от облачните герои почти никой не ми остана в главата... толкова ми се смесиха мъже-жени, че...

ок съм с плоското в историята - just what i needed:) имам достатъчно драма и филми в real life:)