четвъртък, 30 август 2007 г.

made in BG

Дискотека на морето. Хубава ретро музика, водки, водки... Настроението и танците са на 8+. До нас на бара има компания от 5-6 момичета тип фолк фурии, които очевидно се забавляват. Пичовете от компанията им захождат с леки финтове ала Бербатов и... Греда в 89-тата минута! Романтична разходка на плажа под звездите + нощно къпане отдавна вече не е фешън. Просто аз съм назаднала с материала. Мацките в прав текст обявиха тарифа от 50 лева all inclusive. Смях се много... После се замислих доста, та чак до днес, когато пиша този пост месец по-късно.
Колкото до първопричините кокошка-яице, съм склонна да подържам тезата, че ако няма мъже, които да броят кинтите, няма да има такива жени. Отворено е за аргументи в полза на противното твърдение:) Срещу себе си мога да извадя само един литературен пример от братска Русия. 18 годишна започва да проституира, за да издържа болната си мащеха, 3-те доведени деца и баща си, който е алкохолик. Говорим си за Соничка от "Пресъпление и наказание" на Достоевски. И пак си мисля, че не би се захванала с това ако предварително не съществуваше разработен пазар, търсене, предлагане, маркетингова стратегия и PR.
Чувала съм разни градски легенди как танцьорки от стриптиз барове са всъщност студентки по право и на принципа за правилото и изключенията може би има 2 такива. В световен мащаб. Да не говорим, че на local ниво действителността върху плажните хавлии е пълна контра на едрогърдестите мадами, които дават по кабеларката. Вероятността да изтеглиш късата клечка е 98/100. Преобладаващата комбинация е целулит-куха лейка.
Момичетата, вписващи се в образа на лейката, но без мазните екстри по бедрата и задника, съвсем ясно осъзнават превъзходството си над другите жени. С малко памук в сутиен В/75 са едни гърди пред тях без дори да си дават много зор. Няма място за чудене защо е така.
Само пущиняк от горЪта може да има еротични намерения към жена, около която миризмата на пържени кюфтета, носеща се в радиус 1.98 метра е една идея по-силна от тази на пот. Не се шегувам. Познавам две библиотекарки (!), които се къпят само в неделя и сряда. Зимата може и по-рядко.
Некомерсиалният секстуризъм определено не е екзотика по родното черноморие, а и не само. Пълно с рускини, полячки и украинки готови да осъществят културен обмен на високо ниво с местните гларуси. Преди няколко години (може би) за вечни времена се разделих с идеята за моногамен семеен живот. Видях другата страна на медала и брачната халка през очите на една омъжена жена, която си имаше любовник. Близо 8 години брак и хубаво детенце във втори клас. Мадамата си има общо взето всичко - къща, собствена кола, хубава работа и кариера, пари... Но истински щастлива съм я виждала, когато отиваше на среща с другия. Не става въпрос само са секс, а за връзка на друго равнище. На това му казвам емоционална изневяра и няма нищо общо с неангажиращия обмен на флуиди на морето. Обаче нека, който е безгрешен пръв да хвърли камък...

3 коментара:

Анонимен каза...

Мдаа...

Прочетох този пост и той предизвика някакво "първо" впечатление, тоест - отведнъж се сетих за нещо, което реших да споделя с кометар. Обаче се прецаках - когато се отвори формата за коментар - постът "забегна".... А аз още не бях си избистрил какво точно имам да споделям.. Така че ще импровизирам.
Думата е за един репортаж на Карбовски в негова рубрика по бившето вече предаване на Кеворк Кеворкян по националната ТВ. "За хората и мишките". Може и да беше обратното, но не е важно. С две думи - това момче, Карбовски, ни запозна с проститутка, която движела в района на гарата. Изключително грозна. Съвсем на кратко - зъби - през два - три, както и да е. Трънки в косата, тя пък мяза на метла. Ама на метла по зле и от тази в старата ни квартира... Петна с незнаен прозиход и изобщо обща визия по-страшна и от най-страшните натурални аборигенки.
Има две деца в съответните държавни домове, а тя изкарва примерно / средно - 200 лв на ден.
Спомням си, че ми се отядоха пържените картофки, с които родителското ми тяло се опитва все още да си ме глези, когато се наканя да си ида към родното място.
Имам личен опит да ме кани подобно същество в района на Лъвов мост - нещо, което се надявам да имам сили да не приема, пък ако ще и да се прибирам от околосветско пътешествие със сал да речем.
И се чудя и до днес - как ги изкарва тази ххххххх 200 лв на ден..? От кого..? Ако е някой дето поне малко и "мяза" - от къде пък той ще има повече от 5 лв да и бутне..?
Докато си мисля как да завърша коментара осъзнавам, че в много отношения Не разбирам хората. Имам обаче впечатление, че не съм само аз така и сигурно това си е в реда на нещата. Смятам да приема това положение, поне в смисъл че да престана да се учудвам. Вместо това - допада ми мисълта да се опитвам да правя "каквото трябва"..
Ванчи, продължавай в същия дух, ясно е, че се познаваме(вметвам това за посетители на блога-ти, които не са имали някаква пресечка точка с "нас" като компания). Донякъде ми е тъжно, че може би това остава занапред средството да се "чуваме" , но се радвам като знам че си добре, щастлива си и те подкрепям когато ти на свой ред се опитваш да правиш "каквото трябва"..

Ylith каза...

Привет, Монка!
Радвам се да те видя он-лайн в блога. Благодаря за хубавите думи и пожелания.:)
Колкото до описаната "работничка" - възможно е да й дават пари, за да НЕ им причинява тежки секуални и психични травми. Друга теория за това от къде се вземат тия 200 лева е евентуалната непретенциозност на клиентелата. Пък и то си е оферта това - може да го включат като изпитание в следващия Съвайвър.
Мога да кажа още само: Идеално добър коментар като за импровизация.:))

firefox каза...

днес попаднах на това: http://lettersfromjohns.blogspot.com

един от два свързани блога, където човек (от трети блог) публикува писма, които получава от двете страни на барикадата - търсещи и предлагащи.

сурова информация само, няма изводи, но може би си струва