сряда, 27 февруари 2013 г.

пролет 2013

Днес пристигнаха новите ми дънки, посветени на сезон пролет 2013. Имат страхотни капси върху задните джобове, които са изрязани във формата на ябълки. Nice, huh?:) Има само един проблем. Не ми стават. Още. На краката са супер, но трябва да поработя още малко върху корема и ханша. Мисля си, че до средата на март ще съм с подходящите пропорции.
Сряда е и пропускам тренировките, за да отделя малко време на битовизми вкъщи - миялна, пералня... Има и разни други неща за подреждане, които вече излизат от определението "творчески хаос" и трябва да си намерят мястото. По-късно винаги мога да направя някоя друга серия с розови гирички или да се кълча на шалтето в хола с домашната програма за аеробика.
Мисля да си поръчам още някой друг мотиватор от интернет - например къси панталонки или потниче.:) Мда. За всеки случай, ако загубя посока и почне да ме примързява пролетно.

2 коментара:

Анонимен каза...

Изкаш да си фешън - браво, но защо ти искаш да продължаваш с диетите?!

От скиорските снимки ясно се вижда, че си във форма :)

Ако решиш да тормозиш тялото си още и напълно излишно пролетната умора така ще те тресне, че после само кофа школад ще може да ти оправи настроението.

Горан

Ylith каза...

Един съвет от мен....
Не си хващай гадже през зимата. Като се зашумим с тия якета и грейки, не можеш да разбереш какво имаме отдолу.;)
На пролет, когато се разлистят късите поли и дълги крака... Тогава броим пилците, не на есен. ;Р