четвъртък, 8 септември 2016 г.

not a number anymore

Черен бански е най-честият избор на жените с наднормено тегло. Едно 90-95% бяхме с такъв. Всякакви комбинации - цял, половинки... Черно да е. Само дето този цвят не ни "отслабва" автоматично. Просто сме си дебели жени в един траурен плажен тоалет. Жалим душите и сланините си, гледайки хоризонта и заровили крака в пясъка, вместо да се радваме и наслаждаваме на живота.
Всички сме с педикюр, защото само крачето става за снимка. Обикновено ансамбълът във фона включва плискащи се вълни, някоя друга мида или рапанче. А ако пък ти е съвсем криво и потискащо, може и само кафето, нали... На фона на крайбрежен лазур, чадъри, шезлонг...
Успях да издържа на изкушенията и цяла седмица на морето се храних по нов хранителен режим. Никакви пици и палачинки не ме съблазниха достатъчно, за да прекратя мисия "новите ми стари дънки". Това всъщност беше 2рата ми седмица с диета, а настоящата е трета. Отслабвам, спортувам, чувствам се по-здрава и заредена с енергия. Кафе вече пия по навик, а не защото ми е нужно за събуждане...
Пуснах обява за кантарчето в интернет, защото правилата на "играта" е без теглене 30 дни и се надявам да го продам скоро. Вече не ми е необходимо. Той показва някакви цифри, които сами по себе си не носят кой знае каква полезна информация за формата ми или здравословното състояние. Открих, че е чудесно денят ми да започва без някакви числа, от която да зависи цялостното ми настроение и да е отправна точка на самочувствието ми, защото, нали, жените се теглим сутрин, на гладно и след тоалетна.:)
Достатъчно показателно е, че вече влизам в някои стари панталони и се надявам след две седмици да мога да сядам спокойно с тях - без страх, че ще ги сцепя.
Друго важно е краят на junk храненето - емоционално хранене, хранене между другото, доизяждане на порцията на децата "за да не се хвърля"... Изобщо, като се яде, се ЯДЕ! Не се гледа телевизия, таблет, телефон, книга или каквото и да е там друго.
Чувствам прилив на енергия, която преди очаквах да дойде от кафето(?!?), а сега набавям с качествена храна.
Добра новина е, че този режим на хранене повилия положително и на кърменето. Не забелязвам да намалява количеството, даже напротив.
За режима на хранене разбрах от една публикация във фейсбук на be more with less. Зачетох се в книгата, която препоръчваха. Уж да видя за какво става въпрос и ето ме...

3 коментара:

firefox каза...

имаш моя лайк :)

впрочем, чисто теоритично, супершарения бански не би ли свършил по-добра работа като камуфлаж? какво ли не правим за единия стил... :D

Ylith каза...

10кз!:))

Циците на една мацка от съседната хавлия ме "просветлиха", докато плажувахме на Силистар... Беше си пухкава, стрии, целулити - всичко традиционно за възраст около 40те. Обаче на нея не й пукаше. Изобщо. Чувстваше се толкова комфортно и добре в кожата си... Разхождаше черно-белия си бански все едно е модел на Виктория Сикрет и гърдите й са за списание Плейбой. Не, че бяха, ама усещането, което създаваше наоколо беше такова. Просто се радваше на живота, слънцето, вълните и всичко останало.:)
Та по отношение на камуфлажа - цветът отвън няма значение. Цветът отвътре обаче - да!

Theresa williams каза...

Здравейте, аз съм Тереза ​​Уилямс След като съм бил във връзка с Андерсън от години, той се раздели с мен, направих всичко възможно, за да го върна, но всичко беше напразно, исках го толкова много, заради любовта, която имам за него, Аз го молех с всичко, направих обещания, но той отказа. Обясних моя проблем на моя приятел и тя предположи, че трябва да се свържа с магьосник, който може да ми помогне да прогонят магията, за да го върна, но аз съм от типа, който никога не е вярвал в заклинание, нямах друг избор, Изпрати ми пистолета и ми каза, че няма проблем, че всичко ще бъде наред преди три дни, че моят бивш ще се върне при мен преди три дена, той пое магията и изненадващо на втория ден беше около 4 часа. Моят бивш ми се обади, бях толкова изненадан, отговорих на повикването и всичко, което каза, беше, че толкова съжаляваше за всичко, което се случи, че искаше да се върна при него, че ме обича толкова много. Бях толкова щастлив и отидох при него, затова започнахме да живеем заедно щастливо отново. Оттогава насам обещах, че всеки, който знам, че има проблем с отношенията, бих помагал на подобен човек, като му насочих към единствения истински и мощен играч на магии, който ми помогна с моя собствен проблем. Електронна поща: drogunduspellcaster@gmail.com можете да го изпратите по имейл, ако имате нужда от неговата помощ във връзка или във всеки друг случай.

1) Любовта магии
2) Загубени любовни магии
3) Заклинания за развод
4) Магията на брака
5) Обвързващо правопис.
6) Проклятието на магии
7) Забранете миналия любовник
8.) Искате да бъдете повишени в магията на вашия офис / лотария
9) искат да задоволят своя любовник
Свържете се с този велик човек, ако имате проблем за трайно решение
Чрез drogunduspellcaster@gmail.com