четвъртък, 22 март 2012 г.

Ladybug II

Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака. Ех, колко време го търсих това!...
С други думи, моят подарък от-мен-за-мен послучай осми март. Не, че го отразявам този празник. Очаквам поздравителните ви адреси на първи юни. А подаръци обичам през цялата година:)
Ако не ви се чете ревюто, прегледайте само картинките. Ето накратко и моите впечатления от първа ръка.
+ Просто уникален дизайн. Уникален. Казах ли уникален? Дори е приятен на допир! :)
+ Вади учудващо страхотен и плътен звук. Басът са го докарали ама мнооооого добре. Общо пет степени според индикацията, но има има и междинни.
+ Зарежда телефона и плейва от него.
+ Има удобно дистанционно за навигация. Супер лесно се цъка с него из менюто.
+ Има USB, което предполага връзка на телефона с компютъра. Не съм го тествала все още, защото не мога да инсталирам iTunes на служебен компютър. Кабелът не е включен в аксесоарите. Защо е загадка за мен.
- Няма къде да си ръгна слушалките, когато колегите започнат да ме гледат на криво. Стандартните колонки за PC, освен ON/OFF бутон, имат конектор за стерео жак на панела. Калинката просто не предвижда такова приложение. Усилваш си Графа с "Никой" и кажи сбогом на тишината!:) А ме гледат криво, защото танцувам като болен делфин и пея като...Хм!
~ Video output & батерии. Още не им виждам приложението. За такива като мен, които работят на бюро, а не на клон, батериите са ти за бяс. А видеото...
Подаръкът ми дойде от eBay за няколко дни. Парите броих кеш на един приятел, който уреди доставката - точно 110 лева, включват и кафе за почерпка. Признавам, не беше първият ми избор. Отачало си паднах по един ВЕФ, но цената и вариантите за доставка бързо ме отказаха. Алтернативите в България са обикновено някакви S-класи или много смотани китайчуци с часовник.
Та така. Препоръчвам горещо на всички geeky girls.

2 коментара:

Анонимен каза...

Ylith,
Рекламата ти много си я бива ;) - наистина ;)

Но аз на мига бих я разменил тази джаджа за еднодневен културен туризъм с посещение на живо на симфоничен концерт или хорово пеене в София, Пловдив, Велико Търново, Русе, Шумен, Стара Загора или Варна.

Разбира се аз съм силно пристрастен - защото вярвам, че никоя джаджа не може да замени живата музика ;)

Горан
Goran.blog.b

Анонимен каза...

и Малко АРТ - спам ;)

Тези две седмици, буквално всеки ден в София има по дузина атракции :)

Текат дни на австрийската музика, "Дни на европейското кино, 9-19 май". На 15 май ще се проведе първата нощ на четенето. На 19 май е Нощта на музеите в София, а на същия ден и на 20 май в НАТВИЗ ще има 36 часов театрален маратон :) - Ще започне на 19 май, продължава през цялата нощ и завършва на 20 май в късния следобед.

Маратона в НАТВИЗ наистина е уникален - в тези 36 часа се играят буквално всички студенски постановки на трето и четвъртокурсниците! - Невероятно е! Непрекъснато има постановки и то на няколко сцени. Така човек 36 часа може да гледа това, което му е интересно и да беседва с другите гости и актьори.

http://natfiz.bg/bg/news - още няма точната програма, но следващата седмица сигурно ще я публикуват :)

Най-хубавото е, че всички тези уникални събития са напълно безплатни.

Плюс 24 май и последващия панаир на книгата :)

Горан