вторник, 18 април 2017 г.

my personal pandora box

Не е точно кутия. Направо са си кашони...
Онези сантиментални вехтории, които не означават нищо за всеки друг, а са всичко за мен. Спомени от едно минало, което няма да се върне, а мен ме е страх да запратя в коша, защото... Защо?
Откровено казано, това са боклуци. Хартийки, джунджорийки... Цяла една епоха - събрана, за да бъде разказана... Всеки предмет си има история и някои от тях ще дигитализирам в блога, преди да поемат към небитието... Предстои ми голямо ровене и не бих казала, че ще го правя с особено желание, защото в един момент ще трябва да призная истини, които дори и ненаписани - пак болят до степен "е*@лосием@йката"... Мда.

1 коментар:

Theresa williams каза...

Хей, джаг Тереза ​​Уилямс Ефтър е привърженик на връзката до Андерсън, който е влязъл в ръцете на мигрантите, а именно, че всички са наясно, че всички са готови да се хранят, Фор хоном, Джаг лошо ханом с всички, джаг гьолдо ловец мъже хан ваград. Проблемът е, че проблемът е най-малкото, тъй като той е готов да се изправи, за да установи, че е в състояние да изкачи положението си, за да се изправи, за да напусне момчетата, Прова дет, джаг Малайда строинканалейн и хан да дойдат на миграцията на дет интереса на народа проблема на всички комерсирам вара сутиен иннайн три дамар, от мин. Ex kommer tillbaka до миг иннавън драгар, хан кастаде състоянието на оф Форванансвар ден андра даген, det var runt 4 ч. Мин. Извисяващ се, издърпайте се, издърпайте седалката и излезте надолу, за да отседнете, за да се върнете в къщата си, за да се върнете в къщата. Джаг да се радваме и да се наслаждаваме на вашето бъдеще в леглото. Съжалявам, но трябва да имате за вход, за да видите тази закрепване. За да видите най-новото съдържание в тази категория, трябва да имате запитване. Електронна поща: drogunduspellcaster@gmail.com, за да може да се каже по-долу.

1) kärleksspell
2) Загубени любовни магии
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) обвързване на връзката
6) Проклятието на магии
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Върнете се в началото на тази страница
9) vill tillfredsställa din älskare
Констатацията е, че има проблем за най-доброто решение
Genom drogunduspellcaster@gmail.com