четвъртък, 22 януари 2015 г.

Аз заеквам - Ирина Папанчева

Чувствам се зле. Трудно ми е да повярвам, че същестува толкова отвратителна книга... Още повече се вгорчава вкуса, когато разбереш, че са "усвоени едни пари", за да я има и че всъщност трябва да бъде в помощ на нуждаещи се...
В страни от темата и не съвсем - ето една статия, която ми попадна днес, споделена във ФВ от прителка.

1 коментар:

Unknown каза...

Извинявайте, знам че не това е мястото да се свържа с Вас, ама само това успях да измисля. Здравейте, видях Ви из ровичкане на десетки блогове, затова ето и накратко:

изобщо не съм сигурен че съобщението ми е именно за вас, така че ме извинете много. Търся хора, които обичат да правят ревюта на книги. Преди два месеца аз и трима мои приятели положихме основи на един много (наше мнение и не само) приятен и положително настроен сайт - [url]http://babaznae.com/[/url] . Не съм тука за да го рекламирам. Всичко тръгна много добре - самият ни домейн е много приятен, оригинален и запомнящ се. искаме да го направим едно приятно място за отдих, където човек да има с какво да си разтовари. Мисли, цитати, Вицове, ревюта на филми. Всичко хубаво, ама двама се отказаха, поради липса на време и сега останахме двама. Вкарваме нови мисли и вицове, обаче не ми остана никакво време за рецензии на филмите (моята специалност и голяма любов) заради тях започнах всичко - ревюта на филми. Другият човек отговаря предимно за администрация на сайта, SEO и там подобни неща които нищо не ми говори. Както имахме по около 100 потребителя на ден, започна да пада трафика. Хора идват ама след два три дена и не се завършват. Няма много нови публикации. :peace: ТА НА КРАТКО - аз много харесвам ревютата на книги, които прочитам- те винаги са положителни и наблягат на добрите страни на книгата - докато при мои колеги - пишещи ревюта за филми- повечето пъти само плюят и недоволстват. Аз това не го харесвам, затова и много искам да има и в сайта ревюта на книги и аз ще се отдам на филмите. Така че всеки, който пише ревюта и има желание да натрупа поне още няколко фена на ревютата си и да достигне до малко повече хора, то Вие сте добре дошли. Може да ми пишете на личния имейл - deco_someone_else@abv.bg или този посочен в сайта . :bouquet: Мен ме крепи любовта към изкуствата, така че ако искате и вие да се включите. пак повтарям търся ревюта които предимно са по оптимистични, обективни но насочени да бъдат полезни , а не да плюят наред. Благодаря ви за вниманието. Извинявам се, ако съобщението ми не е за вас. :bowuu: :bowuu: :bowuu: