понеделник, 2 юли 2007 г.

Джулай Вторник

Днес е сряда. Цял ден. Лудницата е приятна. Миналата във фирмата пристигнаха 2-ма немци. Почти учудващо е как за толкова кратко време успяха да създадат толкова много работа. Вече изпитвам последствията със страшната им сила. Оставам с впечатлението, че 80% от работното си време германците прекарват в командировки. В България. Вчера утрепах цял ден с поредния Гюнтер... Не може да се отерче, че ми беше интересно, но определено ми напълни главата. Заспах като пич в 21 часа с книгата в ръка. Все още не мога да прочета "Български хроники" - 2 част. Остават ми някакви 5 страници и край на турското робство... Твърдо решена съм да довърша книгата тази вечер и да напиша кратки (или не чак толкова кратки) мисли и впечатления от нея.
Времето минава някак си бързо...
Миналата седмица, петък, 21 часа - София, Студентски град, Айриш Пъб - Семейните блокове.Няколко бири, много приятна компания и... в събота сутринта вече бяхме на път към морето, за да посрещнем хубавото първоюлско слънце. Това изобщо не фигурираше в някаква организация или планове. Всичко по смолянски - в последния момент. Затова стана и толкова хубаво. За първи път бях в Созопол. Влюбих се. Нямам думи да го опиша.
Сещам се за Краско Джулая (Краси Радков - Шоуто на Слави). "Какъв джулай морнинг?... Напих се като свиня. Затова празнувам днес - джулай вторник!" Не е много далеч от истината момчето.:) След 31-ви юни следва 2-ри юли. Има няколко такива пропуски в моя календар;) Успях да спя 3-4 часа и да карам навръщане. U2 са най-великата група на всички времена. Точка. Разбира се обърках пътя - типично за мен. За по-кратко минахме през връх Шипка и изкачихме всичките 900 и кусур стъпала. Размазваща гледла - прекрасно ясно време. Подарих на всички по една книжка със 100-те обекта на БГ. До края на годината, живот и здраве ще сме ги обиколили всичките.
Концерт на ПИНК няма да има. Така и не си взех билета, който спечелих. Все едно. Прекалено хубаво, за да е хубаво няма.
П.П. Още отговарям с усмивка на въпроса "Как върви работата?". По предварителни прогнози и разчети това ще се задържи до края на седмицата.

Няма коментари: