петък, 11 май 2007 г.

The Matrix

След такива тежки вечери като снощи идват такива тежки сутрини като днешната. Започнахме с по една студена бира и лека закуска след работа. После решихме, че времето е много хубаво, за да останем вкъщи и една разходка в парка и на стадиона ще дойде много добре.Две бири време по-късно и два мача от "Шампионска лига - Панагюрище", се обаждат Иво и Владимир да пием по едно малко. Малкото изобщо не беше малко, а голямо и двойно.

Тук трябва да направя две много важни уточнения.
Първото - днес ми беше 2 и 1/2 работен ден на новото място. По документи се водя на длъжност "конструктор". Вчера си размазах главата с четене на документация. Днес отново се разцепих от четене, въпреки че на моменти губех връзка с реалния свят. Добре дошли в Матрицата, здравей Нео. Не помня вече дали изпих червеното или синьото хапче.:) Знам само, че миналата вечер записах 3 бири и 2 големи водки на моята сметка. Един компот от праскови и доста кафе беше ключовото преливане на животоспасяващи течности тази сутрин. Колкото до естеството на самата работа - обхваща термовизионни камери, програмиране, цифрова обработка на сигнали и т.н. Интересно ми е. Ентусиазмът прелива, прелива. Искам да науча всичко за един ден.:)

Второто - за "лигата". Някакви местни самодейци са организирали турнир по футбол. Играчите са събрани от кол и въже, често са колеги от една фирма. С две думи - пълна скръб, от кръжока "пречи ми шкембето". Повечето не могат да изкарат тичане и 10 мин и второто полуДреме го проспиват. Забавно е, от публиката можеш да чуеш "само хитове" и след мач си по един различен начин лексикално и духовно обогатен.

Днес пак поиграхме тенис на маса след работа. Няма много желаещи, но качеството е за сметка на количеството.

Сега излизам, за да подкрепя морално с присъствието "моя" отбор на лигата. Keep up for updates. Миналият път разцепихме отбора на Оборище с 3:0...

Няма коментари: